Oldal kiválasztása

Legyél a partnerünk

 

Tudjuk, hogy nem egyszerű kimozdulni egy fárasztó nap után, de kutatások bizonyítják, hogy napi 40 perc mozgással jelentősen növelhető az életszínvonal. Ebben segít neked az InstaTrail!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name
Drag and drop files here or
Upload upto 5 Images. Max Image Size: 5 MB

Tegyél valamit az egészségedért

Tudjuk, hogy nem egyszerű kimozdulni egy fárasztó nap után, de kutatások is bizonyítják, hogy napi 40 perc mozgással jelentősen növelheni tudod az életminőséged. Ebben segít neked az InstaTrail!

Mi kell Nekem ehhez?

Nem kerül semmibe! Csak egy mobiltelefonra van szükséged! Töltsd le ingyenes alkalmazásunkat, nevezéskor válaszd ki a teljesítés módját és díjazását. Mielőtt elidulsz bizonyosodj meg afelől, hogy az érintett területen nincs látogatási korlátozás!

Miben más ez mint a többi túra alklamazás?

Szerettünk volna egy olyan felületet létrehozni, ami egyesíti a Magyarországon található összes túraútvonalat egyetlen, jól használható, applikációban! Tudjuk, ez nagy kihívás és még az út elején járunk, de elszántak vagyunk. A lényeg az, hogy élvezzétek a mozgást!

Irány a szabad!

Nem ég benned a versenyzői szellem? Semmi baj! Minden túránk teljesíthető gyalogolva is. Nekünk csak az a fontos, hogy jól érezd magad a bőrödben, mikor kimozdulsz. Indulj el az ország számos pontján már elérhető túraútvonalaink egyikén, és gyönyörködj a természet csodáiban!

Kiemelt funkciók

Az InstaTrail alkalmazásban Magyarország több mint 365 legszebb túraútvonala található meg, amelyekre könnyedén rákereshetsz és megtekinthetsz az alkalmazásban. Az alábbi funkciók segítenek, hogy bármelyik túrát vagy túraútvonalat kényelmesen tudd teljesíteni.

GPS 

Az InstaTrail alkalmazásban megtalálható az összes hivatalos túraút, így a turistajelzések és a GPS segítségével mindig tudod, hogy pontosan hol vagy.

Offline térkép

Az offline térkép lehetővé teszi számodra, hogy internetkapcsolat hiányában is könnyen navigálj az erdőben.

Ellenőrzőpont

Az beépített ellenőrzőpontoknak köszönhetően akármikor utána tudsz nézni, hogy milyen közel vagy az utad teljesítéséhez.

Maradj az úton

Az alkalmazás automatikusan jelzi, ha letérnél a tervezett túraútvonaladról.

Segíts nekünk!

Hálásak vagyunk, hogy az Instatrail letöltésével támogatsz minket! Fontos tudni, hogy a szolgáltatásunk most indul, és még lehetnek hibák az alkalmazásban. Azonban ígérjük, hogy folyamatosan dolgozunk az app javításán és fejlesztésén, hogy minél jobb élményt nyújtsunk az InstaTrail felhasználóinak. Arra kérünk Titeket, hogy ha bármilyen hibával találkoztok, vagy észrevételetek van, azt jelezzétk nekünk, és legyetek türelemmel amíg kijavítjuk. Köszönjük a bizalmat és az együttműködést!

Indulj el a győztesek útján!

Az alkalmazás gamifikációjával a célunk, hogy növeljük a motivációt, miközben élvezetesebbé tesszük a használatot. Emellett a fizikai érmék megszerzésével hozzá akarunk járulni, hogy emlékezetessé tegyük a túráitokat.

Az első 50 felhasználónkat, akik legalább 5 különböző túránkat teljesítik, megjutalmazzuk az Early bird érmünkkel! 

Visszajelzések

Fontos számunkra a felhasználók véleménye

Nagyszerű útvonalak: Nagyon tetszikm hogy a sok túraútvonal és részletesek a leírások. A nehézségi szintek és az időtartamok, pedig sokat segítenek a megfelelő túra választásában.

Tóth Róbert

Jó a felhasználói felület: nagyon egyszerű az alkalmazás használata, és az offline térkép is sokszor hasznos volt a túrák tervezése során. A GPS egész jól működött, de az ellenőrző pontoknál célszerű elővenni az appot, hogy lássuk biztosan rögzítette-e az alkalmazás.

Pakó Géza

Összességében pozitív tapasztalatokat szereztünk az InstaTrailel. , Örülünk, hogy lehetőségünk volt felhasználni azt a túráink során. Javaslatok: Jó lenne látni néhány további funkciót, például hátizsák ellenőrző listát.

László Albert